USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Нововолинську облаштували сквер й оновили подвір’я ліцею

12 Серпня 2022 12:45
У Нововолинську, попри війну, вдалося віднайти ресурси на завершення кількох муніципальних інфраструктурних проєктів.

Як повідомив міський голова Борис Карпус, чимало проєктів, які реалізовувалися за кошти «соцеконому», в Нововолинську наразі призупинені.

«Війна внесла жорсткі корективи. Держава заборонила ремонтувати чи будувати інфраструктурні об’єкти та купувати те, чого не потребує військо. Мусимо набратися терпіння. Усе добудуємо після нашої Перемоги!

Але чимало робіт вдалося зробити силами комунальників і за підтримки небайдужих підприємців. Сквер біля ТРЦ «Форест» і подвір’я ліцею №7 – на фінішній прямій. Ці місця вже мають гарний, сучасний вигляд і служать нашим мешканцям і школярам.

Нагадую, що на ці проєкти громада отримала кошти «соцеконому» за підтримки нардепа Ігоря Гузя. 1 млн 380 тис. грн – на «Форест-парк» і 1 млн 300 тис. грн – на оновлення подвір’я ліцею №7», – повідомив Борис Карпус.
Крім того, Нововолинська громада має співпрацю зі своїм земляком, нардепом Андрієм Герусом.

«Він залучив 6,5 млн грн на будівництво нового спортивного комплекту біля ліцею №8. Там активно тривають роботи. Маю надію, що навчальний рік ліцеїсти зустрінуть із новеньким стадіоном.

Дякую за підтримку нардепам, нашому бізнесу, комунальникам – за невтомну працю, мешканцям громади – за терпіння. Тримаю руку на пульсі!» – акцентував міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
007 Показати IP 13 Серпня 2022 23:50
Дорога бруківка . Не тим займаєтесь , піднімайте вугільну промисловість міста яка стоїть на колінах . Гузь роби щось .
Сіриї Показати IP 14 Серпня 2022 09:08
Війна а вони гроші відмивають напедову собакі мер гарні слова говорив на похоронах нехотілося перебивати щоти чмо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus