USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Перу 13 людей загинули під час тисняви в нічному клубі

23 Серпня 2020 23:06
У тисняві в нічному клубі в Лімі, Перу, загинули щонайменше 13 людей, коли учасники вечірки намагалися сховатися від поліцейського рейду.

Про це заявив Орландо Веласко Мухіка, генерал Перуанської національної поліції, передає УНН з посиланням на CNN.

Так, в суботу ввечері поліція була викликана в ресторан Thomas Restobar в районі Лос-Олівос столиці Перу, в зв’язку з тим, що там проходила незаконна вечірка, на якій були присутні більше 120 осіб.

Відзначається, що в Перу діють обов’язкові заходи з соціального дистанціювання, великі громадські збори заборонені, а по всій країні оголошено комендантську годину на тлі поширення коронавірусу.

В офіційній заяві Міністерства внутрішніх справ повідомляється, що поліція не використовувала «будь-які види зброї або сльозогінний газ для очищення приміщень».

Коли люди почали покидати майданчик на 2-му поверсі, намагаючись втекти від поліції, вони потрапили в тисняву та були розчавлені на сходах.

У заяві поліції йдеться, що правоохоронці почали розслідування з метою встановлення власників нічного клубу і осіб, відповідальних за цю подію. Поліція повідомила, що заарештовані 23 людини.

«Міністерство внутрішніх справ глибоко шкодує про загибель 13 осіб в результаті злочинної безвідповідальності недобросовісного власника бізнесу», – йдеться в заяві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus