USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Польщі роботодавець залишив паралізовану інсультом українку, не викликавши швидку

14 Лютого 2018 15:28
У Польщі роботодавець залишив на лавці паралізовану після інсульту українку та не викликав їй швидку.

Про це у Facebook повідомив почесний консул України в Познані Вітольд Хоровский, передає канал 24.

Консул повідомив, що українка працювала нелегально, проте попередньо вона працювала у цього ж роботодавця легально і він їй обіцяв офіційне працевлаштування.

В українки стався раптовий інсульт, але роботодавець зволікав з допомогою. Врешті-решт, він відвіз її у сусіднє місто, де і залишив на автобусній зупинці на лавці. Зазначається, що в цей час українка була паралізована.

Люди, які проходили поруч сприйняли її за п'яничку і викликали поліцію. Після того, як з'ясували, що жінка потребує невідкладної допомоги, її помістили до лікарні МВС Польщі у Познані. Зараз відкритий збір коштів для лікування українки.

"Якщо ми не допоможемо їй швидко, Оксана, ймовірно, буде доставлена ​​до України, що ускладнить її лікування, реабілітацію та, можливо, судове провадження у справі", – написав Хоровський.

Нагадаємо, лучанка втратила руку, працюючи у пральні в Польщі. Такої виробничої травми можна було б уникнути, якби власник хімчистки не заборонив рятувальникам різати машину через бажання зберегти техніку, стверджує постраждала 29-річна Олена Романенко. Натомість власник пральні намагається перекласти вину на дівчину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 14 Лютого 2018 15:34
худоба є усюди
Коля Показати IP 14 Лютого 2018 15:55
А наша українська влада радіє що українці на заробітках?
Стьопа Показати IP 14 Лютого 2018 17:41
Це є істинне, не прикрите політкоректним фальшем відношення 90% поляків до українців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus