USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Польщі у ставку знайшли тіло 31-річного українця

7 Липня 2020 18:48
У Польщі в ставку у місцевості Cмігель (Великопольське воєводство) виявили тіло українця.

Як повідомляє Yavp.pl з посиланням на еkoscian.eu, перед цим місцева поліція прийняла заяву про зникнення громадянина України, який проживав у населеному пункті.

Зазначається, що чоловік після зустрічі зі знайомими не повернувся додому. Востаннє його бачили біля ставка в ніч з суботи на неділю, тому в понеділок зранку ( 6 липня, – ред) пошуки розпочалися саме звідти. На місці працювали рятувальники та поліція. Їм вдалося знайти та дістати тіло.

«Виявилося, що це 31-річний українець, якого ми розшукували. Причини і обставини смерті поки що невідомі. Це має встановити слідство» – інформує речник поліції Косцянського повіту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus