USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Польщі викрили агенцію з працевлаштування, в якій обдурили понад сотню українців

18 Січня 2022 10:26
В місті Слупськ Поморського воєводства прикордонники перевірили одну з місцевих агенцій з працевлаштування на предмет законності дій. Посередник виявився суворим правопорушником.

Жертвами агенції переважно були громадяни України. Їм давали роботу на виробництві металевих інструментів, пише 24 канал.

Прикордонники перевірили законність працевлаштування 185 іноземців, яким агенція допомогла отримати роботу. З них 133 громадянина України працювали нелегально. Також агенція незаконно застосувала аутсорсинг до 166 осіб.

Відомо, що на виробництві металевих інструментів робітники працювали втричі більше годин, ніж було зазначено у їхніх дозволах. А роботодавець надавав неправдиву інформацію про обставини, пов’язані з початком та припиненням роботи.

Наразі справу проти власника агентства передали до суду для призначення йому покарання. Справи іноземців, які стали жертвами агенції й виконували нелегальну роботу, також будуть розглянуті у судовому порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus