USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Польщі з 1 червня обмежать безкоштовні поїздки залізницею для українців

29 Травня 2022 12:19
Польща 1 червня змінить правила надання безоплатних квитків українцям для поїздок. З першого дня літа пасажири з України матимуть можливість безоплатного проїзду лише на маршрутах з та до таких міст: Хелм, Дорогуськ, Люблін, Грубешів, Перемишль, Загуж, Ярослав та Жешув.

Про це повідомили в «Укрзалізниці».

Отримати безкоштовний квиток в поїздах 2-го класу TLK та IC, як і раніше, можуть українці, які перетнули кордон з 24 лютого та належать до таких груп:

діти до 18 років;

жінки;

чоловіки, старші за 60 років;

чоловіки від 18 до 60 років з інвалідністю.

Посадка в поїзди відбувається за безоплатними квитками, заздалегідь отриманими в касі. Їх видають за умови пред’явлення закордонного паспорта громадянина України або проїздного документа від «Укрзалізниці» на поїзд до Польщі або повідомлення про присвоєння номера PESEL разом із будь-яким іншим документом, що посвідчує особу.

Громадянам з інвалідністю також треба пред’явити документи, що підтверджують їхню інвалідність (українські – також підходять).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus