USD 40.75 41.10
  • USD 40.75 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

У Повітряних силах пояснили, чому тривоги через зліт МіГів стали довшими

10 Листопада 2023 17:14
У Повітряних силах пов’язують тривале перебування російських винищувачів МіГ-31К у повітрі із відпрацюванням дозаправки в повітрі.

Про це сказав речник Повітряних сил полковник Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону, пише Українська правда.

Як пояснює офіцер, раніше МіГи злітали приблизно на 20 хвилин – під час цих тренувальних польотів відпрацьовувались зліт та посадка. З півроку були також тривоги півторагодинні – це час, за який цей винищувач відпрацьовує пальне.

«Зараз ворог вдався до інших завдань, які ставить перед собою – це відпрацювання дозаправки в повітрі. Зрозуміло, що час перебування МіГа зростає фактично удвічі», – додав він.

Перебування потенційного носія аеробалістичної ракети «Кинджал» у повітрі означає загрозу удару для всієї території України. Тому по всій країні оголошується повітряна тривога.

У п’ятницю 10 листопада така тривога тривала 3,5 години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus