USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Рожищенському районі на лісовій галявині виявили 62 снаряди. Фото

17 Березня 2017 09:31
Піротехніки ДСНС знешкодили 62 артилерійські снаряди часів ІІ світової війни, виявлені на лісовій галявині в Рожищенському районі.

Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

16 березня працівники групи піротехнічних робіт Управління ДСНС України у Волинській області провели роботи з вилучення та знешкодження боєприпасів, виявлених місцевими жителями на узліссі поблизу села Береськ Рожищенського району. За попередніми даними, боєприпасів було більше двадцяти, проте уже по прибуттю до місця події піротехніки констатували, що небезпечного залізяччя буде значно більше.

У результаті обстеження території співробітники ДСНС вилучили із ґрунту 62 артилерійські снаряди калібру 76 міліметрів часів Другої світової війни. Вони транспортували вибухонебезпечні предмети до спеціального майданчика та ліквідували їх у встановленому порядку.

Рятувальники закликають громадян бути максимально обережними при виявленні небезпечних знахідок: за жодних обставин не зачіпати таких предметів, а натомість огородити місце знахідки і повідомити рятувальників за номером «101».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Санчез Показати IP 17 Березня 2017 10:24
Гільзи давно покрали...
Санчез Показати IP 17 Березня 2017 15:10
То ж видно, що не проходив канал ствола(тим паче всі в купі), гільзи забрали на кольоровий метал...чого мінусувати, якщо не розбираєшся...Там і зривакі на деяких видно тільки,хоча може і на всіх є...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus