USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Рожищі – COVID-19: відомо, хто захворів

6 Квітня 2020 14:31
У Рожищенській центральній районній лікарні перебуває 60-річна пацієнтка, у якої діагностували COVID 19.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел у медичній установі.

Зі слів одного із працівників лікарні, 60-річна жінка, мешканка Рожища, що проживає на вулиці Куліша, знаходилася на лікуванні у стаціонарі з 2 квітня. Результати тесту отримали 6 квітня. Жінка – у стані середньої важкості. Наразі хвору направили до Волинської обласної інфекційної лікарні.

Нагадаємо, станом на ранок 6 квітня на Волині зареєстрували 26 випадків коронавірусу, із них 7 – за останню добу. Наразі відомо, у яких населених пунктах області виявили цю недугу, як повідомив очільник обласного управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк. Зокрема два випадки із семи нових – у Рожищенському районі та селі Боголюби Луцького району.

Відомо, за останню добу п’ять випадків – це виявлення інфікування контактними особами у Старовижівському районі. Зауважимо, що у п’ятницю, 3 квітня, помер водій «швидкої» зі Старовижівського району, у якого виявили коронавірус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus