USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Рожищі жінка потрапила під потяг

11 Листопада 2019 10:59
У місті Рожище жінка потрапила під потяг сполученням Здолбунів - Ковель. Інцидент трапився 10 листопада близько 11 години.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у поліції Волині.

Жінка 1968 року народження переходила дорогу через заборонений сигнал світлофора по ходу руху потяга та потрапила під нього.

В результаті вона отримала травми та була госпіталізована в Рожищенську ЦРЛ. Наразі її перевезли у Луцьк. Рух потяга затримався на 43 хв.

Відомості про інцидент внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 276 ККУ (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту, які спричинили потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження або заподіяли велику матеріальну шкоду, караються позбавленням волі на строк від двох до семи років).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 11 Листопада 2019 12:07
а які штрафи призначаються подібним потерпілим за те. що вони, як дурнуваті барани, лізуть до потяга?! Тільки не треба "давити" на жалість! Вівц* постраждала. а машиніст ще має відповідати..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus