USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У селі Луцького району відкрили амбулаторію

16 Жовтня 2022 11:05
У селі Шклинь Городищенської громади відкрили амбулаторію.

Про це повідомили у Волинській обласній раді.

На урочисту для усієї Городищенської громади подію прибули голова обласної ради Григорій Недопад, його заступник Григорій Пустовіт, народний депутат України Вячеслав Рубльов, депутати обласної ради, місцеві жителі та представники медичної сфери.

Сучасну амбулаторію облаштували на 2 поверсі місцевого будинку культури. В цьому ж приміщенні розмістили і пункт швидкої допомоги. Кошти на реконструкцію спрямував тутешній аграрій, депутат обласної ради Анатолій Никонюк.

«В цих приміщеннях нові меблі, нове медичне обладнання. Є денний стаціонар, кабінет щеплень та навіть дитячий куточок. І ми за це щиро вдячні Анатолію Никонюку, адже зробив він це власними силами для всієї громади, для людей», - каже завідувачка амбулаторією Євгенія Пеляк.

Директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль зазначив, що пункт швидкої допомоги відкрили у Шклині трохи більше, як рік тому, але медикам доводилося працювати у пристосованому приміщенні. Тепер є зручні кабінети, а також чудова дорога, на ремонт якої залучив кошти народний депутат Вячеслав Рубльов.

«Це гарна, сучасна амбулаторія, яка буде комфортною для людей і медичного персоналу. Крім того, в приміщенні будинку культури вирішили розмістити бібліотеку та старостат. Це зручно, коли всі потрібні установи в одному місці, - переконаний голова Волиньради. – Навіть під час воєнних дій в наших селах створюють такі заклади».

Спільно з Вячеславом Рубльовим Григорій Недопад передав для потреб амбулаторії телевізор, ноутбук та електрокардіограф.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ору Показати IP 16 Жовтня 2022 18:48
Тобто виходячи з наведеної в новині інформації медичний пункт відкривали двічі один раз за бютжетні кошти і другий раз вже як потрібно за кошти приватні... мені цікаво як почувались на тому святі себе чиновники... чи вони наскільки "твердошкірі ", що не розуміють всьо сюру ституації.... це всерівно що б я вигнав плиточника бо він погано робить ремонт а потім після того як його роботу переробив би інший плиточник покликав би і першого на відкриття ванни :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus