USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У селі на Волині в хаті під час пожежі загинули двоє чоловіків. Оновлено

13 Листопада 2023 11:42
У неділю в селі Межисить Ковельського району трапилася пожежа.

На виклик прибули медики швидкої. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Під час огляду приміщення було виявлено два тіла чоловіків з ознаками біологічної смерті.

Зі слів керівника бригади, двері відчинили родичі, і з хати пішов дим. Підлога і лінолеум у помешканні згоріли, тіла були роздуті й чорні. Чоловікам орієнтовно 30 і 40 років.

Як повідомили в ГУ ДСНС Волині, повідомлення про пожежу до Служби порятунку 101 надійшло 12 листопада о 19:33. На місце виклику вирушили рятувальники 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Ратне спільно з співробітниками місцевої пожежної охорони сіл Щедрогір та Самари.

Пожежу ліквідовано до прибуття фахівців ДСНС силами МПО та місцевого населення. На жаль, на місці події виявлено тіла двох загиблих чоловіків 1983 та 1994 років народження. Імовірна причина події – необережність під час куріння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus