USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Севастополі горів судноремонтний завод, окупанти заявляють про атаку ракетами й катерами

13 Вересня 2023 09:32
У ніч на 13 вересня окупаційна «влада» Севастополя повідомила про пожежу на судноремонтному заводі в районі Кілен-балки, Міноборони Росії заявило про атаку ракетами та безпілотними катерами, внаслідок якої пошкоджено два кораблі.

Про це пише Українська правда з посиланням на Міністерство оборони РФ, так званого «губернатора» Севастополя Михайла Развожаєва, місцеві Telegram-канали.

«ППО відпрацювало. У районі Кілен-балки зараз пожежа не на цивільному об’єкті, за попередньою інформацією загорання сталося через ракетну атаку.

На місці працюють усі необхідні спецслужби. Пожежі присвоєно 4 клас», – сказав Развожаєв.

Пізніше Развожаєв повідомив, що після вибухів пожежа сталася «на південному майданчику Севморзаводу».

За його словами, постраждали 24 особи.
Міноборони РФ вранці заявило, що цієї ночі ЗСУ завдали удару десятьма крилатими ракетами по судноремонтному заводу ім. С. Орджонікідзе в місті Севастополі і трьома безекіпажними катерами по загону кораблів Чорноморського флоту на переході морем.

За твердженням російського Міноборони, окупаційні засоби протиповітряної оборони збили 7 крилатих ракет, а патрульний корабель «Василь Биков» знищив «усі безекіпажні катери».

Однак «унаслідок влучання крилатих ракет противника дістали пошкодження два кораблі, що перебувають на ремонті», повідомило Міноборони РФ.

Спершу кримські Telegram-канали повідомляли про вибухи у Севастополі.

«Кримський вітер» нагадав про те, що в Кілен-балці знаходиться судноремонтний завод.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus