USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У сільській школі на Волині просять зберегти два перших класи

26 Вересня 2019 08:44
Батьки дітей першокласників, які навчаються в Люблинецькому ліцеї Волинської обласної ради, просять сформувати в навчальному закладі два перших класи замість запланованого одного.

Про це йшлося 25 вересня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

Керівниця управління освіти, науки та молоді Людмила Плахотна розповіла, що батьки дітей, яких зарахували до першого класу Люблинецького ліцею, підготували звернення до облради з проханням розділити першачків на два окремих класи замість спільного одного.

«Адміністрація Люблинецького ліцею прийняла 34 заяви з пакетами документів від батьків про зарахування до першого класу, сформовано два класи. Зараз діти відвідують підготовчі заняття. Формування двох класів у Люблинецькому ліцеї не суперечить законам України у сфері освіти», – вказують батьки у зверненні. Та додають, що вирішили віддати своїх дітей саме до Люблинецького ліцею, адже в цьому закладі навчаються їхні старші діти.

Окрім того, батьки наголошують, що в ліцеї наявні два вільні навчальні кабінети з усім необхідним обладнанням і дидактичними матеріалами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus