USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У США біля нічного клубу сталася стрілянина: двоє загиблих і близько 20 поранених

30 Травня 2021 21:30
Щонайменше 2 людини загинули в результаті стрілянини біля нічного клубу в місті Хаяліа в американському штаті Флорида.

Інцидент стався вночі, пише DW з посиланням на поліцію, повідомляє УНІАН.

У результаті події як мінімум 20 осіб були поранені. Постраждалі доставлені в найближчі лікарні.

За даними CNN, до будівлі під’їхав білий автомобіль Nissan Pathfinder, з якого вийшли троє озброєних людей й відкрили стрілянину по присутніх на концерті. Потім стрілки зникли на машині. Поліція розшукує злочинців.

Керівник відділу поліції по округу Маямі-Дейд Альфредо Рамірес назвав подію «цілеспрямованим і боягузливим» вчинком. Подібні трагедії «не залишаться безкарними», запевнив він.

Як додає DW із посиланням на некомерційну організацію Gun Violence Archive, що веде статистику епізодів насильства із застосуванням вогнепальної зброї в США, за 2020 рік 43,5 тисячі жителів Сполучених Штатів загинули в результаті стрілянини, в тому числі самогубств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus