USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У столиці Данії стався потужний вибух: у поліції говорять про напад

7 Серпня 2019 16:07
У столиці Данії Копенгагені стався потужний вибух у будівлі державної фіскальної служби. Про це данська поліція повідомляє в Twitter, пише УНІАН.

«Поліція Копенгагена отримала повідомлення про вибух у будинку в Естбанегаде. Будівлю пошкоджено, кілька вікон розбиті. Інформації про поранених немає. Інцидент розслідується, і в даний час немає додаткової інформації», – розповіли в поліції Копенгагена.

За інформацією правоохоронних органів, в будівлі знаходилося дві людини, але ніхто не постраждав.

За інформацією свідків, які перебували поруч з місцем події, вибух пролунав приблизно о 22:15.

Як повідомляє Politiken, вибух викликав «дощ» зі скляних і металевих уламків. Через це постраждав один чоловік, який знаходився на станції Нордхавн, розташованій навпроти фіскальної служби.

Головний інспектор поліції Йорген Берген Сков вважає, що злочинець чи злочинці свідомо вибрали пізній вечір і, таким чином, навряд чи хотіли заподіяти шкоду людям.

«Ми називаємо це нападом, щоб підкреслити, що хтось зробив це навмисно», – говорить він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus