USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Таїланді вперше зафіксували передачу коронавірусу від мертвої людини, – ЗМІ

14 Квітня 2020 23:35
У Таїланді від COVID-19 помер судово-медичний експерт, який заразився коронавірусом від небіжчика.

Про це повідомляє Корреспондент з посиланням на The Daily Mail у вівторок, 14 квітня.

Інцидент трапився в Бангкоку і вважається першим подібним випадком у світі. Дослідники з Таїланду та Індії стверджують, що існує «мала ймовірність» того, що судмедексперт заразився від живого пацієнта, при цьому він постійно контактував із померлими.

Відзначимо, що раніше ВООЗ та інші медичні організації закликали бути обережними у поводженні з трупами людей, які померли від коронавірусу, оскільки до кінця не вивчено, як саме він може поширюватися.

Судмедекспертам і патологоанатомам радять носити захисний костюм, окуляри, рукавички і медичну маску. Це дозволить уникнути зараження коронавірусом під час контакту з померлими.

Нагадаємо, що раніше вчені знайшли ліки від важкої коронавірусної пневмонії. Попередні результати досліджень показали, що препарати, які призначаються при гіпертензії, знижують ризик розвитку важкої форми запалення легенів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Walking dead Показати IP 15 Квітня 2020 00:40
Незабаром вірус мутує і мертві почнуть оживати і тоді почнеться зомбі апокаліпсис!
ага Показати IP 15 Квітня 2020 20:52
Не так давно писали що в Луцьку зафіксували коронавірус в двох чи трьох працівників патанатомії, а в світі виявляється це перший випадок в Таїланді, хоча і після Луцька. Може треба подавати в міжнародний суд на внесення в книгу рекордів чи щось подібне?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus