USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ще у трьох будинках в Луцьку безкоштовно встановлять індивідуальні теплові пункти

30 Липня 2020 17:01
Індивідуальні теплові пункти безкоштовно встановлять ще у трьох луцьких будинках. Цього разу пощастило мешканцям проспекту Соборності, 25б, 27 та 31.

Щоб обговорити всі нюанси, керівництво міста та ДКП «Луцьктепло» зустрілося з місцевими мешканцями, повідомляє Луцька міська рада.

Радник міського голови Ігор Поліщук розповів, що ІТП заплановано встановити у 254-ох багатоквартирних будинках. «Цьогоріч ми встановимо 120, а решту – наступного року. Ваш будинок потрапив до цього списку, адже ви маєте кращий показник розрахунку за послуги, які надає ДКП «Луцьктепло». В тих будинках, де вже поставили ІТП, є дуже хороші результати з економії тепла. Орієнтовно люди платять на 30% менше, ніж до того, як у них його встановили. Крім того, ми встановлюємо балансувальні клапани. Вони роблять так, що теплоносій подається в квартири максимально рівномірно від першого до останнього поверхів. Для вашого будинку ІТП встановлюється абсолютно безкоштовно. Його налаштують безпосередньо перед початком опалювального сезону. Тоді ви й відчуєте, яку економію він дає», – зазначив радник міського голови.
Тим часом, перший заступник міського голови Григорій Недопад звернувся до мешканців з проханням зменшити існуючу заборгованість перед теплопостачальним підприємством. «Заборгованість, яка накопичується перед підприємством з квартир цілого міста сягає більше ста мільйонів. Всі кошти, які ми виділяємо на підтримку нашого комунального підприємства, нам потрібно забирати з ремонту дворів, закупівлі нових тролейбусів та іншого, що зробило б наше місто комфортнішим», – зазначив він.

Абонентська оплата за обслуговування ІТП становитиме до 20 грн на місяць з кожної квартири, більше ніяких фінансових витрат мешканці не нестимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
олександр Показати IP 30 Липня 2020 18:52
А чому ставлять лише 33 та 40 в інших районах міста не такі самі люди живуть. чи вони не хочуть менше платити
Лучанка Показати IP 30 Липня 2020 21:31
А голова ОСББ Волинянка що по вул.Федорова, 2 а Максимюк В.В. , без відома співвласників відмовилась від цього ІТП. Без загальних зборів замовила кошторис на утеплення будинку за 7 млн.134 тис грн! За кредитні кошти хоче поставити ІТП. Ігнорує всіх мешканців! Не звітується. Правління ввела в оману, а воно вводить в оману поквартирно всіх співвласників. Це якийсь треш!
Злі лучани Показати IP 30 Липня 2020 21:45
А саме цікаве,що міська рада рахує,що то ВОНИ ЩОСЬ ТАМ ВСТАНОВЛЮЮТЬ....так от міська рада в особі тих неприємних облич НЕМАЄ ЖОДНОГО ВІДНОШЕННЯ до встановлення того ІТП.Тільки піар перед виборами і більше нічого.
Лучанин до Злі лучани Показати IP 31 Липня 2020 10:17
Ви це бабкам розкажіть, які за бруківку і лавку коло під'їзду перші побіжать за цих "керовників" голосувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus