USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У центрі Луцька ремонтуватимуть вулицю за понад мільйон

29 Січня 2019 15:48
Виконавця робіт з поточного ремонту вулиці Пушкіна визначать у результаті відкритих торгів.

Замовником робіт виступив департамент житлово-комунального господарства міськради. Очікувана вартість становить 1,384 мільйона гривень. Тендерні пропозиції приймають до 13 лютого, 14 лютого розпочнеться аукціон. Строк виконання робіт – до 31 липня.

Технічне завдання передбачає розбирання бортових каменів та старого асфальтобетонного покриття, демонтаж покриттів із шашки і бетонної плитки, перекладання горловин дощоприймальних колодязiв, встановлення п’яти нових чавунних люків, улаштування основ з щебенево-піщаних сумішей, встановлення бетонних бортових каменів на бетонну основу, бетонних водовідвідних лотків, влаштування покриттiв з дрібнорозмірних фiгурних елементiв брукування тощо.

Також передбачили очищення та приведення шашки Трилінського після розбирання конструкцiй в придатний для повторного застосування стан та улаштування покриттiв з цієї шашки на основі із висівково-цементної суміші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 29 Січня 2019 17:44
На 20метрів вулиці 1,380тис.,такого Європа собі не дозволить.А в центрі міста ще є вул.Учительська,яку розбив Горбач,коли будував Базилік і нікому до цього нема діла.Коли і хто відремонтує?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus