USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Туреччині через пожежі евакуюють туристів з готелів

1 Серпня 2021 14:42
Турецька влада евакуювала туристів з пляжів на південному заході країни, де вирують масштабні лісові пожежі, які загрожують готелям та будинкам місцевих жителів.

Про це повідомляє Європейська правда із посиланням на BBC.

Для захисту відпочивальників використовують катери берегової охорони Туреччини, яким на допомогу прийшли приватні човни та яхти.

У курортному місті Бодрум евакуювали три п’ятизіркові готелі. Мер Бодрума опублікував у Twitter кадри, на яких видно, що вогонь все ще палає в неділю вранці.

Місцеві ЗМІ також опублікували драматичні кадри, на яких видно, як люди зі своїми речами тікають з небезпечного району, коли до міста з гори, вкритої лісом, швидко наближається пожежа.
Пожежі, які тривають з середи, забрали життя шести людей.

Міністр сільського та лісового господарства заявив, що близько 107 із 112 лісових пожеж в Туреччині під контролем, повідомляє Hurriyet.

Він сказав, що три пожежні літаки, дев’ять гелікоптерів, більше сотні пожежних машин і бульдозерів використовуються для гасіння пожежі в Мармарисі.

Нагадаємо, у Туреччині розгорілися потужні лісові пожежі поблизу популярних в українців курортів. Під час пожеж уже постраждали понад пів сотні людей. У Мармарисі полум'я розгорілося в безпосередній близькості від житлових районів і готелів.

Президент Реджеп Ердоган повідомив про затримання першого підозрюваного, який може бути причетний до підпалу лісів на півдні Туреччини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus