USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Водохресну ніч РПЦ освятила води чотирьох океанів

19 Січня 2019 22:06
19 січня, у Водохресну ніч, представники РПЦ освятили води всіх чотирьох океанів світу, продовживши традицію читання молитви не тільки в церквах, храмах, парафіях, а й біля відкритих водойм.

Про це повідомляє АН.

У свято Богоявлення православні активно пірнали в крижані ополонці.

Священики прибули в якуцьке селище Тіксі для освячення Північного Льодовитого океану. Представники російського приходу в Рейк'явіку на чолі з Тимофієм Золотуським у святкову ніч прочитали молитву на узбережжі Атлантичного океану.

Служба на згадку про хрещення Ісуса Христа в Йордані пройшла біля Перської затоки в Еміратах. За неї відповідав архімандрит Олександр. Освячена також вода в бухті Гертнера в Охотському морі, бухті Новік в приморській частині Японського моря, Тихому океані в районі Таїланду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марсіанин Показати IP 20 Січня 2019 06:56
А у нас.Як же про нас то забули.Є вода на Марсі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus