USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У Володимирі на потреби військових виділили ще 5 мільйонів гривень

30 Березня 2023 19:39
На позачерговій сесії Володимирської міської ради, що відбулася 30 березня, депутати підтримали рішення про виділення ще близько 5 млн грн військовим формуванням.

Про це повідомили у міськраді.

Перш ніж розпочати розгляд проєктів рішень, міський голова Ігор Пальонка зауважив, що ініціював скликання позачергової сесії задля того, щоб у найкоротший термін виділити кошти для військових частин, командири яких звернулись до міської ради із бюджетним запитом на загальну суму 5 мільйонів гривень.

Відтак депутати одноголосно підтримали проєкт рішення про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 01.10.2021 року № 10/4 «Про затвердження Програми матеріально – технічного забезпечення військових частин, Володимир – Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки і мобілізації в громаді на 2021 – 2025 роки» (зі змінами).

Також під час позачергової сесії внесли зміни у проєкт рішення про затвердження програми надання матеріальної допомоги для придбання житла учасникам бойових дій у Володимир-Волинській міській територіальній громаді на 2023-2024 роки, замінивши у програмі формулювання «матеріальна допомога» на «компенсацію», як цього вимагає Казначейська служба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus