USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Володимирі попрощалися з Героєм Ігорем Клапіюком

23 Квітня 2024 17:43
23 квітня встеленою весняними квітами дорогою, обабіч якої навколішки схилили голови мешканці громади, проїхав траурний кортеж із полеглим Героєм Ігорем Клапіюком. Домовина, вкрита синьо-жовтим стягом, востаннє прибула до його рідного дому на вулицю Андрія Войнаровського (колишня Берегового), що у Володимирі.

Про це повідомили в міській раді Володимира.

Попрощатись із солдатом прийшли його рідні, друзі, побратими, сусіди, представники міської влади та усі небайдужі мешканці. Після відспівування на подвір’ї рідного дому Ігоря Клапіюка труну з його тілом пронесли вулицею. Далі скорботний кортеж вирушив до Зимненського монастиря, де й відбувся чин похорону.
Володимирчанин, якому тепер навіки 46, з перших днів повномасштабного вторгнення РФ пішов захищати свою родину та рідну землю від ворога. Рідні, друзі та сусіди згадують Ігоря Клапіюка як щиру та надзвичайно позитивну людину, доброго господаря, сім’янина, патріота, який не пошкодував заради мирного майбутнього незалежної України найдорожчого – свого життя.
Загинув солдат під час виконання бойового завдання 15 квітня на Луганщині. У нього залишилися мама, дружина та двоє синів.

Поховали Ігоря Клапіюка з усіма військовими почестями на кладовищі села Зимне.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus