USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.92

У Володимирі-Волинському витратять 3,2 млн на благоустрій та ремонти

6 Листопада 2021 08:27
Володимир-Волинській громаді з державного бюджету надійшло 3,2 мільйона гривень субвенції на соціально-економічний розвиток територій.

Про це йдеться у розпорядженні уряду від 28 жовтня.

Зокрема, 400 тисяч передбачили на капітальний ремонт скверу на вулиці Поліської Січі у Володимирі-Волинському, ще 500 тисяч на ремонт скверу Героїв Майдану. 1,24 мільйона гривень запланували на придбання елементів для дитячих майданчиків та елементів благоустрою в парках «Княжий», «Слов’янський» та на вулиці Ковельській.

Пів мільйона витратять на капітальний ремонт частини приміщення на вулиці Данила Галицького, 7. Також за 125 тисяч придбають столи для настільного тенісу, а за 300 тисяч – зупинки громадського транспорту.

Планується, що громада витратить 30 тисяч на придбання меблів для дитсадка в селі Заріччя, а 95 тисяч – на придбанян техніки для ЗОШ № 5 ім. Анатолія Кориневського, загальноосвітньої школи І ступеня №7 Володимир- Волинської міської ради та загальноосвітньої школи І—ІІІ ступенів села Суходоли.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій Показати IP 6 Листопада 2021 14:09
Дивно як ви не написали замість "У Володимирі-Волинському" "У місті на Волині". Хоч раз поважили. А то все у місті на Волині, у місті на Волині

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus