USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині троє чоловіків вкрали пір’яних перин та подушок на 25 тис.

6 Серпня 2020 20:21
У трьох селах Турійського району троє чоловіків здійснювали крадіжки пір’яних ковдр та подушок з житлових будинків. Загальна сума викраденого становила понад 25 тисяч гривень.

Про це йдеться у вироку Шацького районного суду Волинської області.

Так, 10-11 лютого минулого року троє обвинувачених за попередньою змовою між собою здійснили десять крадіжок з домоволодінь у селах Руда, Замости та Гайки Турійського району.

Зокрема, чоловіки крали пір’яні подушки та перини. Поки один з них на автомобілі чекав за межами села, інші крадії проникали у будинки та крали вищевказані речі. Загальна сума вкраденого – 25 тисяч 361 гривня.

Усі троє крадіїв у суді визнали свою вину.

Тож суд призначив двом крадіям умовне покарання (на два та три роки відповідно) ще один крадій отримав реальний строк – чотири роки позбавлення волі, до яких суд приєднав шість місяців невідбутого покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жах Показати IP 6 Серпня 2020 22:11
Совсем преступность распоясалась.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus