USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У всіх автобусах, що курсують маршрутом №17 у Луцьку, встановили систему електронної оплати проїзду

20 Листопада 2019 08:57
Усі автобуси, які курсують маршрутом № 17 у Луцьку, обладнали системою електронної оплати.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

«Перші маршрутки перевізника «Санрайз» обладнано системою валідації та електронної оплати за проїзд минулої ночі. Нове обладнання встановлено на автобусах маршруту № 17. У позаробочий час, аби не перешкоджати своєчасному курсуванню громадського транспорту, продовжиться оснащення маршруток електронними системами для безготівкової оплати за проїзд. Планується у максимально короткі терміни обладнати всі 70 автобусів перевізника «Санрайз». Водночас відбуватиметься і період тестування техніки та її введення в дію», – йдеться у повідомленні.

Григорій Недопад також зазначає, що днями розпочнеться встановлення систем валідації в маршрутках перевізника «АТП Луцьк».

«Працюємо відповідно до тристоронньої угоди між підприємством «Citycard», що перемогло у відкритому конкурсі, з Луцькою міською радою та перевізниками. Процес переходу на нову систему складний, однак незворотний. Рухаємось уперед, крок за кроком долаючи всі виклики й усуваючи усі перешкоди. Працюємо і над тим, аби налагодити співпрацю оператора електронних систем із банком, щоб забезпечити можливість розрахунку за проїзд з допомогою QR-коду та смартфону», – розповів посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 20 Листопада 2019 10:07
В на що, всі лівші, що цю апаратуру ставлять зліва?
Психопланетарій, Лип Показати IP 20 Листопада 2019 10:26
У нас все як не для людей. Приладнали так, щоб водієві у дзеркалі видно було хто із завітавших до маршрутки пасажирів користується валідатором, а хто ні.
Остап Вакарчук до Пс Показати IP 20 Листопада 2019 10:29
Бред собачий придумали. А задня площадка мартрутки, що водій буде виходити та контролювати пасажирів, які зайшли на задні двері.
123 Показати IP 20 Листопада 2019 11:02
"вертушку" треба поставити щоб відкривалась коли заплатив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus