USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У випадку блекауту в Україні радіо- і телезв'язок працюватимуть щонайменше три доби

9 Грудня 2022 08:46
У разі виникнення блекауту в країні внаслідок ракетних обстрілів країни-агресора радіо та телебачення матиме можливість працювати щонайменше три доби.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив голова Держспецзв’язку Юрій Щиголь, відповідаючи на питання щодо роботи радіо і телебачення на випадок блекауту.

«На сьогодні п’ять радіокомпаній в Україні зарезервовані з терміном роботи до трьох днів, так само й телевізійні канали телемарафону також зарезервовано подачу телесигналу на три доби. Телебачення і радіо працюватимуть. Українське радіо працює в FM-діапазоні, де ви можете почути найнеобхіднішу інформацію», – наголосив Щиголь, додавши, що громадяни повинні мати радіоприймач на батарейках.

Крім того, він відзначив, що забезпечено також резервування сигналу Концерну радіомовлення і телевеж на доставку сигналу на три доби мінімум.

Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації отримала від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) 50 генераторів, які допоможуть забезпечити безперебійну роботу операторів критичної інфраструктури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ОДІН. Показати IP 9 Грудня 2022 09:33
А ПРОВІДНІ РАДЯНСЬКІ "БРЕХУНЦІ" ЗНИЩИЛИ.
555 Показати IP 9 Грудня 2022 10:58
От судді в Боголюбах,Зміїнцеві та на Чернишевського і слухатимуть це.Бо їм не вимикають там ніколи світла,24/7 є!А Волиньобленерго буде зі всією своєю родинонькою в пеклі гооіти,на пару з кацапами і хабарями!Нам кацапів не треба,поки є такі...
Геге Показати IP 9 Грудня 2022 11:06
USAAID це ЦРУрушники щоб ви знали, під прикриттям.
Геге до Геге Показати IP 9 Грудня 2022 11:06
ЦРУшники*
Анонім Показати IP 9 Грудня 2022 12:52
чому з початком широкомасштабної війни інформація від держави почала підозріло нагадувати новини часів брежнєва?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus