USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

В «Ягодині» вилучили захисних масок та окулярів на понад 110 тисяч

22 Травня 2022 09:26
У митному пропуску «Ягодин» митники вилучили 396 упаковок захисних масок для обличчя та майже 2 тисячі медичних захисних окулярів.

Про це повідомляє пресслужба Волинської митниці.

Цей товар загальною вартістю понад 116 тисяч гривень належав водію транспортного засобу. На замовлення львівського підприємства він легально перевозив з польського Хелма партії взуття та виробів з текстилю. Однак про додатково докладені ним вироби медичного призначення у поданих товаросупровідних документах не йшлося.

За статтею 483 Митного кодексу України подання недостовірних відомостей про товар тягне за собою його конфіскацію та штраф у розмірі 100 відсотків вартості предмета правопорушення. Матеріали справи передадуть до суду.

«Якщо ці медичні маски та окуляри потрібні воєнізованим формуванням – звертайтесь! Передамо, відповідно до Закону України «Про передачу, примусове відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану», – наголошують у Волинській митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus