USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У житловому будинку в Німеччині прогримів вибух: багато постраждалих

24 Червня 2018 13:39
У суботу ввечері, 23 червня, в німецькому місті Вупперталь (Північний Рейн-Вестфалія) у житловому будинку трапився вибух. Внаслідок цього повністю зруйновано багатоквартирну будівлю.

Про це повідомляє видання Spiegel.

За даними видання Wormser Zeitung, в результаті вибуху постраждали 24 людини. Четверо з цих людей зазнали серйозних поранень.

Працівники аварійних служб припускають, що під уламками досі можуть перебувати люди. На місці події всю ніч працювали пожежники.

Роботу працівників аварійних служб ускладнювало те, що будинок продовжував руйнуватися. Від будівлі відвалилися великі шматки фасаду, всередині також періодично відбувалися руйнування.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus