USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку на День молоді усіх закидають подарунками

12 Червня 2013 15:19
В обласному центрі Волині на День молоді, 30 червня, лучан та гостей міста очікують «Парад наречених», сімейне караоке, студентський конкурс краси та діджей парад.

Про це сьогодні, 12 червня, під час прес-конференції у «Волиньмедіа» розповіли організатори дійства керівник комітету з організації святкування Дня молоді у Луцьку Валерій Пельц, засновниця журналу «Ваше весілля» Олена Кіц та керівник рекламної агенції «Еліанс» Ігор Бородавін.

За словами Валерія Пельца, на лучан та гостей міста очікує багато цікавих та захоплюючих подій. В основному відбуватимуться вони у Центральному парку культури і відпочинку міста Луцька.

Так, зокрема у програмі свята передбачені такі заходи:
14.00 – «Парад наречених Волині» - (старт на Театральному майдані);
16.00 – конкурси та забави від спонсорів і партнерів свята;
17:00 - святкове сімейне караоке (обов’язкова вимога, учасники повинні бути членами сім’ї;
18:00 – сьомий студентський конкурс краси «Перша леді Волині - 2013»
20:00 – діджей парад та піджей шоу за участі кращих діджеїв міста.


Що стосується однієї із найяскравіших подій під час святкування Дня молоді – параду наречених, то він у Луцьку відбуватиметься втретє. Як пояснила Олена Кіц, основна мета організації параду – це бажання привернути увагу молоді до сімейних цінностей: традицій, шлюбу, пропаганда високої моралі та здорового способу життя й позиціонування Луцька, як міста, що всіляко береже сімейні цінності.

Захід це не комерційний і у ньому може взяти участь будь-яка дівчинка чи жінка. Для молодих дівчат, парад дає можливість відчути себе нареченою, а для одружених жінок – ще раз приміряти весільну сукню. Основна вимога для участі у святковій ході наречених – весільна сукня, або сукня стилізована під весільну.

Активних учасників різноманітних конкурсів та розваг на День міста організатори збираються потішити подарунками та призами.

Святкування відбудеться за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації та відділу у справах сім’ї та молоді Луцькради.

Власне, підтримка ця не лише моральна, а й фінансова. Частину коштів на проведення Дня молоді у Луцьку дали Волинська обласна державна адміністрація – 8 тисяч гривень, а також Луцька міська рада – 3 тисячі гривень. Загальний же кошторис святкування складає 50 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Thor Показати IP 13 Червня 2013 13:57
діджей парад та піджей шоу за участі кращих діджеїв міста. Эх... а когда то это были Рок концерты с Брем Токерами и От винта(((( а теперь кислотная попсень...
FanFan до Thor Показати IP 13 Червня 2013 23:59
Thor,то було колись,а зараз молодь слухає попсу та техно і під них відривається:)
Яна Показати IP 13 Червня 2013 17:32
Була в тому році на святі,класно було!І в цьому піду,підтримати дівчат з нашого вузу.
Золото Показати IP 14 Червня 2013 10:29
супер що буде діджей парад
Боня Показати IP 22 Червня 2013 16:54
Програма досить очікувана як щороку, короче занудство. А ці діджеї взагалі кумарять ото будуть там своє лайно крутити а людям на мізки давить. І піджейки будуть видавати з себе супер танцюристок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus