USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Україна готувалася до вторгнення Росії з листопада 2021-го, – Данілов

10 Березня 2022 21:38
Україна почала готуватися до вторгнення Російської Федерації ще в листопаді 2021 року, але не очікувала, що напад буде скоєно з території Білорусі.

Про це в ефірі Свобода Live заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, передає LB.ua.

«Ми не могли суспільству сказати, що буде війна. Це було неприпустимо, тому що це була одна із тактик Російської Федерації, щоб тут почався хаос», – пояснив він.

Секретар РНБО додав, що влада чітко розуміла, що вторгнення російських військ відбудеться, але зовсім не була готова до того, що це відбудеться з боку Білорусі.

«Такого удару в спину ми не очікували. Ми не очікували, що вони підуть по всіх фронтах. Це була несподіванка», – визнав Данілов.

Він також уточнив, що українська влада готувалася до загострення на харківському, сумському, луганському і кримському напрямках.
Нагадаємо, о 5 ранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін заявив про початок «спецоперації на Донбасі», після чого російська армія почала бомбити українські міста та селища по всій країні. Олександр Лукашенко, який вважає себе президентом Білорусі, заявив, що білоруська армія «не брала і не має наміру брати участі в «спецоперації РФ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Березня 2022 00:06
Ага, тому вклали пару сотень мільярдів в дороги і скоротили бюджет армії

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus