USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українцям, яким понад 60 років, дозволили витрачати «тисячу Зеленського» на ліки

19 Січня 2022 15:07
Кабінет міністрів розширив перелік напрямків, на які можна витрачати 1 тисячу гривень в рамках програми «єПідтримка», надавши можливість вакцинованим українцям віком від 60 років придбати за ці кошти лікарські засоби.

Як передає кореспондент УНІАН, відповідну постанову уряд ухвалив під час сьогоднішнього засідання.

«Слова «а також для придбання книжок» замінити словами і цифрами «для придбання книжок, а також для придбання отримувачами допомоги віком від 60 років лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів», – йдеться у тексті постанови.

Як повідомляли, 15 листопада 2021 року президент Володимир Зеленський заявив, що в рамках нової програми підтримки креативного, спортивного та транспортного секторів економіки українці, які отримали дві дози антиковідної вакцини, зможуть отримати по 1 тис. грн.

Ці кошти можна буде витратити на придбання абонементів у спортзали, відвідування кінотеатрів, театрів, купити квитки для подорожей всередині країни та ін.

2 грудня 2021 року Верховна Рада виділила з державного бюджету на 2021 рік 8 млрд грн. Їх направлять на виплати вакцинованим громадянам. У держбюджеті на 2022 рік на програму передбачено 3 млрд грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 19 Січня 2022 17:15
Витрати на аптеку мають дозволити усім ! А не йти в кіно чи їхати в холоди невідь куди, бацили збирати, аби тільки потратити ту тисячу. Краще вже вітаміни купити.
Лучанка Показати IP 20 Січня 2022 09:29
А справді,молодь що менше хворіє? Я знаю повно молодих і важко хворих людей,яким та тисяча дала б хоч на трошки довше пожити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus