USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українців, які перебувають у Польщі, вакцинуватимуть проти COVID-19 безкоштовно

28 Грудня 2020 20:45
Українці, які живуть і працюють у Польщі, зможуть безкоштовно вакцинуватися проти коронавірусу.

Про це заявив голова канцелярії прем’єр-міністра республіки Міхал Дворчик, передає УНІАН з посиланням на Польське радіо.

«Кожна людина, яка легально проживає на території Республіки Польща, і це перебування регулюється, наприклад, за допомогою карти тимчасового або постійного проживання, може зробити щеплення. Тут немає обмежень, тому працівники з України чи інших країн зможуть вакцину отримати безкоштовно», – запевнив він.

Він уточнив, що додаткових документів, окрім тих, які підтверджують наявність регульованого місця проживання в Польщі, не вимагатимуть.

«Цим людям не потрібно мати додаткові документи, будь-який дозвіл на роботу чи посвідку про навчання, оскільки тимчасове перебування не завжди передбачає дозвіл на роботу в нашій країні», – нагадав він.

За його словами, вакцина буде доступна кожному і що можна буде записатись на неї, навіть якщо людина не застрахована. Тому це стосується і бездомних людей, які зможуть зробити щеплення проти коронавірусу.

Як повідомлялося, учора, 27 грудня, у Польщі розпочали вакцинувати проти коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Івін Показати IP 28 Грудня 2020 21:18
Це абсолютно вірний стратегічний хід. Він відкарбує в умах багатьох людей, яка саме країна в скрутну годину поставилася до них, як до своїх громадян. І у випадку будь-яких потенційних протиріч, ці люди вагатимуться, чий бік прийняти...
В Україні Показати IP 30 Грудня 2020 17:28
Невже китайською вакциною?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus