USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Унаслідок авіакатастрофи в Ефіопії загинули 19 співробітників ООН

11 Березня 2019 07:00
Унаслідок катастрофи літака авіакомпанії Ethiopian Airlines, що сталася 10 березня, загинули 19 співробітників Організації Об'єднаний Націй.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Центр новин ООН.

Шестеро жертв працювали у Всесвітній продовольчій програмі, шестеро співробітників офісу у Найробі, по двоє - в управлінні Верховного комісара ООН з прав людини та Міжнародному союзі електрозв’язку. Також загинули по одному співробітнику Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН, Міжнародної організації міграції у Південному Судані, Світового банку, місії ООН у Сомалі.

Як повідомлялося, 10 березня в Ефіопії всього за шість хвилин після зльоту розбився пасажирський Boeing компанії Ethiopian Airlines, на борту якого перебувало більше 157 осіб. Жодна із осіб на борту не вижила. Літак був одним із останніх розробок Boeing - Boeing 737 Max.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus