USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Уперше на «Бандерштаті»: Дмитро Лазуткін із «Артерією»

4 Серпня 2018 13:39
Поет, журналіст, ведучий Дмитро Лазуткін уперше прибув на «Бандерштат», аби в другий день фестивалю, 4 серпня, презентувати власну поезію.

Насамперед він зачитав декілька віршів зі своєї нової збірки «Артерія», куди увійшли поетичні твори, написані автором протягом останніх семи років.

Як зізнався Дмитро, усі його вірші основані на реальних подіях. «Вірші про любов – точно на реальних подіях. Це найлегше пишеться», – зазначив поет.
Окрім того, він зауважив, що одруження та народження донечки дещо вплинули на характер його віршів.

Також Дмитро Лазуткін торкнувся теми співпраці з українськими гуртами. Зокрема, в основу пісень «Шабля», «Сни», «Живи і люби», «Твоя порядність така спокуслива» гурту Kozak System лягли саме вірші Лазуткіна.

«Спочатку я писав вірші, а потім на тексти писали музику. Однак це не стосується пісні «Сни» – мені скинули музику й попросили підібрати під неї слова», – поділився письменник.
Щодо власного музичного проекту «Аретрія» він зауважив, що, оскільки його учасники проживають у різних містах, це трохи ускладнює творчий процес. Однак уже невдовзі має відбутися низка виступів «Артерії» в рамках різноманітних культурних фестивалей.

Насамкінець усі охочі могли придбати книгу Дмитра Лазуткіна та отримати автограф автора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus