USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Управління Держпраці та Держпродспоживслужби на Волині підписали меморандум про співпрацю

21 Вересня 2021 21:53
20 вересня підписали меморандум про співпрацю в сфері державного ринкового нагляду та контролю продукції між Управлінням Держпраці у Волинській області та Головним Управлінням Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів в області.

Підписанням меморандуму сторони зобов’язалися налагодити належну співпрацю в рамках здійснення повноважень у сфері державного ринкового нагляду, інформує пресслужба управління Держпраці.

Як зазначив Олександр Козлюк, начальник Управління Держпраці у Волинській області, заплановано проводити моніторинг причин і кількості звернень споживачів про захист їх права на безпечність продукції, причин і кількості нещасних випадків та випадків заподіяння шкоди здоров’ю людей внаслідок споживання продукції.
Також меморандумом передбачено проведення перевірок характеристик продукції та перевірок дотримання законодавства щодо представлення продукції за місцем проведення ярмарки, виставки, показу.

Обумовлено вжиття заходів щодо своєчасного попередження споживачів про виявлену органами ринкового нагляду небезпеку, яку становить продукція. Окремо обговорили вжиття заходів щодо налагодження співпраці з суб’єктами господарювання стосовно запобігання чи зменшення ризиків, які становить продукція, надана цими суб’єктами господарювання на ринку.

Богдан Лозинський, начальник Управління Держпродспоживслужби, підтримав позицію Управління Держпраці щодо проведення спільних інформаційних заходів, які матимуть за мету надати роз’яснення законодавства про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus