USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Увага і турбота до кожної пацієнтки цілодобово», – лучанка про перебування у перинатальному центрі

4 Грудня 2020 11:53
Лучанка поділилась враженнями від перебування у Волинському обласному перинатальному центрі.

Свій відгук Iryna Kush опублікувала на фейсбук-сторінці закладу.

«Те, що я побачила і відчула, перебуваючи кілька днів в гінекологічному відділенні ВОПЦ, перевернуло мої уявлення, які були сформовані попереднім, не найкращим досвідом в медзакладах Луцька, – пише жінка. – Прекрасний ремонт, заспокійливий колір стін, абсолютна відсутність медичного запаху, ідеальна чистота, нове сучасне обладнання, (не б/в німецькі списані каталки ) і решта...Про це ніби всі вже чули і знають.

Але, увага до деталей ( відсутність древніх флаконів від мила «Сладкий бриз южной ночи», «Карапуз», «Роскошная магнолия-мускатная роза»). Натомість сучасні диспенсери, наявність рушничків (о, так, і вони БУЛИ для пацієнтів, а не вдома у працівників та їхніх родичів), естетична уніформа персоналу, тепло та затишок в усіх локаціях центру».

Проте найбільше жінку вразило ставлення медичного персоналу. «Медсестри були неймовірно уважні до мого фізичного і, особливо приємно здивувало, емоційного стану. Співчутливі, щиро намагались підтримати і підбадьорити, ніби я «своя» якась.

Не знаю, Ірина Горавська (згадую про вас з теплом, як Ви нас, першу партію вагітних, турботливо водили в басейн 16 років тому), та Микола Тригуб, за якими критеріями ви підбирали і які тренінги персоналу проводите, але це неймовірно, фантастично!

Стільки уваги і турботи до кожної пацієнтки, цілодобово. І все з усмішкою і доброзичливістю. І навіть молодший медперсонал, (про який складені байки), тут надзвичайно чемний і терплячий.

Такі ніби, дрібниці, як попередній стукіт в двері, вітання, «як ви почуваєтесь», «дзвоніть при найменшій потребі»... A скільки разів я почула від цих наймиліших дівчаток: «Ну не переживайте, все буде добре !»

Я в них запитувала, чому вони всі такі добрі, і що так не буває. Бо ж ми не в Європі і не в приватній клініці.

А вони сміялись, що таке є», – ділиться емоціями лучанка.

Жінка висловила щиру вдячність усьому медперсоналу «за високий сервіс, естетику в деталях, небайдужість та відданість, і за повернення віри в хороше і світле».

У коментарях під дописом Ірини інші пацієнтки перинатального центру також поділились своїми приємними враженнями та вдячністю лікарям закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus