USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Афінах через трудову реформу зупинився увесь громадський транспорт

6 Травня 2021 22:20
Через урядовий законопроект про зміни в трудовому законодавстві в Греції почалися масові протести. В Афінах зупинився увесь громадський транспорт.

Про це пише УНН з посиланням на грецьке видання Ekathimerini.

Ініціаторами протестів стала головна профспілка держслужбовців Греції, яка заявила, що запропонований урядом закон спрямований на збільшення восьмигодинного робочого дня до 10 годин, а також скасування п’ятиденного робочого тижня і колективних договорів.

Працівники транспорту виступили на підтримку, і зупинили рух транспорту по всій столиці. Такий жест викликав масштабний транспортний колапс. Через зупинку транспорту люди змушені пересуватися власними автомобілями, що викликає затори.

За даними поліції, у будинку парламенту протестують близько 6, 5 тис. осіб. Страйкарі розмахують червоними прапорами, а також тримають транспаранти з написом «Ми не станемо рабами 21 століття».

Відзначається, що профспілки вважають, що прийняття урядового законопроекту під час пандемії загрожує безробіттям. Проте влада Греції відхилила претензії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus