USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В Австралії авто наїхало на натовп людей

21 Грудня 2017 09:47
В австралійському Мельбурні автомобіль протаранив натовп пішоходів, постраждали щонайменше 16 людей, повідомляє УНІАН за посиланням на Herald Sun.

Франції автомобіль врізався в натовп людей. Відзначається, що поліція заарештувала водія автомобіля. Ступінь травм всіх постраждалих поки що не відома. За даними видання, дві людини були госпіталізовані, одна з них дитина з важкою травмою голови.


Потерпілими наїзду стали від 12 до 16 осіб, серед постраждалих діти. Зараз служби екстреної допомоги працюють на місці події, поліція опитує очевидців і просить ділитися фото і відео інциденту. Свідки аварії розповідають, що біла Suzuki Swift раптово скосила пішоходів.

“Ми чули цей шум з боку Сванстон-стріт, - говорить співробітниця магазину пончиків Сью. - Ми бачимо цю білу машину, що наближається до цього перехрестя тут, Фліндерс-стріт і Елізабет-стріт ..., це просто косило всіх. Люди плачуть всюди".

За припущенням свідків НП, автомобіль на високій швидкості зачепив щось на дорозі і збив пішоходів на переході, передає theaustralian. Власник магазину Flinders St Вінс сказав, що опинився на місці події через дві хвилини після того, як автомобіль протаранив пішоходів. "Жодних криків, просто люди лежать там і люди, що допомагають їм", - сказав він. Він сказав, що є "тіла, які розкидані всюди", і багато людей намагаються допомогти. Вінс сказав, що побачив білий позашляховик з розбитим вітровим склом. Водій затриманий.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus