USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Австрії бус з мігрантами перекинувся під час втечі від поліції: троє загиблих

14 Серпня 2022 13:26
Троє людей загинули внаслідок аварії за участю переповненого мікроавтобуса з нелегальними мігрантами в Бургенланді, Австрія.

Про це пише Spiegel, повідомляє «Європейська правда».

Як повідомила поліція, авто перекинулося під час спроби втекти від поліцейського огляду на австрійсько-словацькому прикордонному переході в Кітзеї.

Двоє чоловіків та одна жінка загинули, ще семеро людей отримали серйозні травми.

За наявною інформацією, автомобіль належить підозрюваному у контрабанді. Чоловіка було заарештовано, повідомив представник поліції. Підозрюваний втиснув у свій фургон загалом 20 осіб, зокрема чотирьох дітей.

У травні Міністерство внутрішніх справ Австрії повідомило про ліквідацію мережі контрабандистів, які переправили десятки тисяч нелегальних іммігрантів з Угорщини до Австрії.

За даними МВС, цього року вже заарештовано майже 330 осіб, які займаються контрабандою, що на 80 осіб більше, ніж за аналогічний період минулого року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus