USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.85 9.95

В Іспанії – страйк на залізниці: скасували рейси 320 поїздів

15 Липня 2019 14:01
Працівники іспанського залізничного оператора Renfe вимагають створення робочих місць, скорочення трудового дня і підвищення зарплати.

Рейси близько 320 поїздів скасовані через страйк працівників іспанського залізничного оператора Renfe, що почався 15 липня. Про це повідомила пише Кореспондент з посиланням на газету El Pais.

Організовує страйк, що має завершитися о 23:00 за місцевим часом, Профспілкова конфедерація Робочих комісій. Страйк відіб'ється на русі високошвидкісних поїздів, поїздів далекого і регіонального сполучення. Іспанська влада зобов'язує залізничні служби, незважаючи на страйк, підтримувати мінімальний рівень послуг.

Співробітники Renfe вимагають створення робочих місць, скорочення трудового дня і підвищення зарплати.

Оператор пропонує пасажирам, чиї плани були порушені через страйк, поміняти або повернути квитки на безкоштовній основі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus