USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

В Італії 101-річна жінка тричі перенесла коронавірус

30 Листопада 2020 22:46
Стооднорічна мешканка Італії Марія Орсінгер тричі перенесла коронавірус, проте у всіх випадках хвороба протікала в легкій формі.

Перший раз у Марії, яка проживає в будинку престарілих в місті Арденно в північноіталійській області Ломбардія, COVID-19 виявили в лютому. Про це інформує УНІАН з посиланням на газету La Provincia di Sondrio.

«Маму госпіталізували, але вже тоді лікар сказала мені, що з усіх старших пацієнтів ніхто так легко не переносив це захворювання. У неї фактично не було температури і дихала вона самостійно», – розповіла одна з дочок довгожительки Карла.

Другий раз жінка перехворіла коронавірусом у вересні, коли на Апенніни прийшла друга хвиля. Цього разу у неї була невелика температура, але в цілому хвороба також протікала легко. Орсінгер тоді провела в лікарні 18 днів.

Як повідомила виданню одна з дочок довгожительки Інес, минулого тижня їхня мати знову отримала позитивний тест на коронавірус.

«Цього разу вона виявилася єдиною інфікованою (в будинку престарілих – ред.). Але у неї взагалі немає ніяких симптомів, відчувається вона добре, навіть не втратила апетиту», – повідомила Інес.

У лікарні Орсінгер прозвали «бабусею Марією». Медики розповіли, що це маленька і тендітна жінка з залізним характером, яка ніколи ні на що не скаржиться.

Марія Орсінгер народилася в селянській родині 21 липня 1919 року. Під час Другої світової війни вона вийшла заміж і пізніше народила шістьох дітей, а також усиновила двох дітей чоловіка від першого шлюбу. Протягом життя «бабуся Марія» відрізнялася відмінним здоров’ям. За словами дітей, найкращими ліками вона завжди вважала працю. Єдине, що доставляє їй неприємності в останні роки, це глухота.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus