USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Італії рятувальники 8 годин витягали чоловіка з тунелю, який він викопав для пограбування банку

14 Серпня 2022 00:44
В Італії рятувальники вісім годин витягали з саморобного тунелю чоловіка, який викопав його для пограбування банку. Він перебував на глибині в шість метрів.

Про це пише Бабель з посиланням на The Guardian.

Тунель виявився заблокованим після того, як на одній із ділянок обвалилася дорога над ним. Через це довелося викликати рятувальників, які проводили операцію близько восьми годин.

Аварійні служби отримали інформацію від одного з ймовірних чотирьох членів банди, які планували пограбування. Трьом з них вдалося врятуватися із тунелю.

Увесь час операції чоловікові передавали рідку їжу та кисневий балон для дихання. Зрештою його змогли витягти з-під землі живим. За даними поліції, чоловік отримав серйозні, але несмертельні ушкодження, і наразі перебуває в лікарні.

Наразі правоохоронці розслідуюють цей інцидент і вважають, що метою побудови тунелю було пограбування. Сам чоловік вже був раніше засуджений за розбій. Поліція вважає, що вони планували здійснити пограбування у понеділок, 15 серпня, коли в Італії відзначають державне свято Феррагосто і банк мав бути пустим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus