USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Італії від коронавірусу померла ще одна українка

20 Березня 2020 10:50
В італійській провінції Бергамо від коронавірусу померла українка родом із Львівської області.

Про це повідомляє голова Християнського товариства українців в Італії Олесь Городецький у Facebook, пише Укрінформ.

«Повідомляють наші співвітчизники, що 19 березня в містечку Романо ді Ломбардія, в провінції Бергамо, від коронавірусу померла ще одна громадянка України, пані Галина, з Львівської області. Це вже друга жертва коронавірусу серед української громади в Італії», – написав він.

Водночас у коментарях під його постом повідомляється, що це вже шоста смерть від коронавірусу в Італії серед українців. Зокрема, як стверджує один з користувачів, в Італії померли п’ятеро жінок та один чоловік з України.

Як повідомлялося, в МЗС інформували, що за кордоном лікування від коронавірусу станом на 23.30 19 березня проходять 13 українців, а на карантині перебувають 38 громадян України.

Зокрема, 4 громадян України лікуються у Німеччині; 2 – в Італії, 2 – у Польщі; 1 – в ОАЕ та 4 – в Домініканській Республіці.

Водночас, за даними зовнішньополітичного відомства, одна громадянка України за кордоном померла від коронавірусу – це сталося в Італії 13 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus