USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

В Італії затримали 26 членів мафіозного угруповання «Каморра»

19 Квітня 2021 17:49
Італійські правоохоронні органи затримали 26 осіб з мафіозного угруповання «Каморра», яке базується в Неаполі, а також конфіскували активи на суму понад 50 мільйонів євро під час операції по всій Італії.

Про це передає УНН з посиланнім на італійське інформагентство ansa.it.

Повідомляється, що арешти були проведені в провінціях Неаполь, Салерно, Імперія, Козенца, Анкона і Реджо-Емілія.

За даними видання, італійська поліція повідомила, що головною метою операції були дві окремі групи «Каморра». Одна з них – це клан Фабброчіно, який історично присутній в Поджіомаріно, а інша група – ще одне велике мафіозна угруповання, яке очолював Розаріо Джуліано. Він знаходиться у в’язниці, однак керує бандою через свою дівчину Терезу Капуто. Вона отримувала інструкції від Джуліано під час відвідин в’язниці та передавала їх членам банди.

Крім того, розслідування пролило світло на серію вимагань і залякуваннь з використанням вогнепальної зброї, а також на незаконний оборот наркотиків.

Зазначається, що більша частина наркотиків поставляється італійським організованим злочинним угрупованням Ндрангета з Калабрії, яке контролює торгівлю кокаїном в Європі. Поліція повідомила, що наркотики доставлялися від постачальників Ндрангети в кавових фургонах і вантажівках.

Також відомо, що під час обшуку в Поджомарино було виявлено 62 вибухові пристрої.

Нагадаємо, на початку квітня в Італії в аеропорту Палермо затримали Джузеппе Кальварузо, який вважається ватажком мафіозного угрупування, що діє в одному з районів адміністративного центру острова Сицилія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus