USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«В нашій команді – люди, які вміють приймати правильні рішення», – Поліщук про партію «ЗА Майбутнє»

28 Серпня 2020 09:51
Волинська команда партії «ЗА Майбутнє» об’єднала людей, які мають достатньо досвіду для прийняття потрібних для країни та регіону рішень, вважає радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Про це він розповів у коментарі після закінчення всеукраїнського з’їзду партії, що відбувся у четвер, 27 серпня, в Києві.

«Ми побачили, що уряд і центральна влада повністю безсилі перед тими викликами, які є сьогодні. Під час пандемії коронавірусу всі фінансові витрати, вся відповідальність за роботу медиків, увесь тягар поклали на органи місцевого самоврядування, на лідерів місцевих громад. Ми бачимо, що і надалі вони є безсилими перед іншими загрозами та викликами. Але сьогодні я побачив на цьому з’їзді стільки знайомих людей, побачив нові обличчя в цій команді. І я впевнений, що ці люди знають, які рішення потрібно приймати для того, щоб наші громади, наші міста, села і селища були успішними. Вони знають, що таке відповідальність і готові її брати на себе», – прокоментував Ігор Поліщук.
«Я знаю, що Ігор Палиця – це людина, яка точно знає, що потрібно зробити, щоб була успішною і щасливою Україна», – додав він.

Серед волинських делегатів, які були присутні на з’їзді партії «ЗА Майбутнє» були не тільки люди, які уже багато років в команді Ігоря Палиці. До команди долучилися й ті, хто раніше балотувався від інших політичних сил, зокрема, голова Ківерцівської ОТГ Володимир Жгутов, Рожищенської – В’ячеслав Поліщук, Прилісненської – Ігор Терещенко.

Серед присутніх на з’їзді були депутати Волинської обласної ради Володимир Бондар і Роман Микитюк. А також – бізнесмен-забудовник Андрій Разумовський.

«Це люди, які побудували успішні підприємства, які є роботодавцями для сотень тисяч волинян. І, без сумніву, це люди, які хочуть щось змінювати», – прокоментував розширення команди Ігор Поліщук.

Нагадаємо, лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця під час прес-брифінгу заявив, що кандидатом на посаду Луцького міського голови від цієї політичної сили буде Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus