USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні – понад 70 тисяч дітей-сиріт

22 Серпня 2018 12:21
В Україні проживає понад 70 тисяч дітей-сиріт, 6 тисяч з них знаходяться в дитячих будинках та інтернатах. Забезпечити таку кількість дітей всім необхідним для початку навчального року виявилося важким завданням. Українців закликають допомогти підготувати сиріт до 1 вересня, інформує "Економіст".

Адже для того, щоб зібрати одну дитину в школу, необхідно як мінімум 4 тисячі гривень. І це за умови стабільного доходу батьків. Щоб допомогти дітям, які потрапили в складні життєві обставини і позбавлені батьківської любові і турботи, Київський молодіжний центр запустив благодійну акцію «Рюказк» (School bag).

Не залишився осторонь відомий ведучий Тимур Мірошниченко. Він не тільки долучився до акції, а й зняв відеоролик, щоб якомога більше людей дізналося про те, як допомогти дітям.



«Ми вирішили ініціювати цю акцію, щоб кожна дитина мала повний комплект всього необхідного для нового навчального року. Приєднатися до неї може кожен охочий. Ми ж в черговий раз хочемо нагадати, що зміни починаються з кожного з нас, і якщо ми хочемо поліпшень, можливо, прийшов час щось для цього зробити », - зазначає директор Київського молодіжного центру Анна Куценко. Якщо ви хочете допомогти дітям-сиротам, для отримання необхідної інформації звертайтеся в Київський молодіжний центр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 22 Серпня 2018 14:19
Арміі допоможи, дітям допоможі ,а держава де?Держава імпотент .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus