USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вчинив дві ДТП за годину: у Луцьку спіймали п’яного водія. Фото

5 Січня 2023 14:33
Вчора близько 21 години патрульним надійшов виклик одразу про дві ДТП в Луцьку. Прибувши на місце події, поліцейські виявили три автівки з механічними пошкодженнями.

Про це інформує патрульна поліція Волині.

Інспектори з’ясували, що 45-річний водій Volvo, рухаючись вулицею Конякіна, здійснив зіткнення з автомобілем Volkswagen Polo та залишив місце автопригоди. Згодом на вулиці Завгородній втікач наїхав на припаркований Porsche Cayenne та врешті зупинився.

Під час спілкування з винуватцем аварії патрульні помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. І недарма: результат тесту на пристрої Drager – 1,68 проміле.

На громадянина поліцейські склали протоколи за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп’яніння), ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
dmd Показати IP 6 Січня 2023 00:33
Синька зло, слимак наробив людям клопоту, підгадив на свята, мало війни, нате вам роздовбані автівки...
Tor Показати IP 6 Січня 2023 23:19
Цей чорт вже давно без прав їздить. Багато людей покалічив. Синій розпиздячив з десять машин вже. І байдуже йому,чорту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus