USD 40.65 41.05
  • USD 40.65 41.05
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.20

Вдягали камуфляж і розвозили кокаїн у комендантську годину: в Києві затримали наркоторговців

24 Травня 2024 15:34
Столичні правоохоронці викрили чотирьох наркоторговців, які розвозили кокаїн у комендантську годину, видаючи себе за військових.

Про це пише УП з посиланням на Київську міську прокуратуру та Нацполіцію.

«За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури Києва викрито та повідомлено про підозру чотирьом особам у незаконному зберіганні з метою збуту та збуті кокаїну на території міста Києва», – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, група осіб віком від 38 до 48 років з лютого до травня 2024 року приймала замовлення від клієнтів на кокаїн. Удень покупці могли самостійно приїжджати по замовлення, а вночі, під час дії комендантської години, наркоторговці самі доставляли товар.
Читати ще: У місті на Волині викрили групу наркоторговців

Для безперешкодного пересування містом уночі зловмисники вдягали військову форму та під час перевірки документів на блокпостах представлялися військовими-резервістами однієї з військових частин, показуючи фальшиву довідку. Їздили підозрювані старими автомобілями, а на вітровому склі додатково закріплювали чорний спецномер.
За один грам кокаїну наркозбувачі в середньому отримували $300. Також вони продавали клієнтам марихуану.

Читати ще: Приїхав з Черкас до Луцька, щоб робити закладки, і сам здавсяя поліції: наркоторговця, який мандрував містами, посадили на 6 років

За даними поліції, організував незаконний бізнес уродженець Чернігівської області 1975 року народження. Він залучив до незаконної діяльності трьох знайомих мешканців столиці.
Під час обшуків правоохоронці вилучили наркотики, гроші, отримані від їх продажу, чорнові записи та документи.
Наразі чотирьом особам повідомлено про підозру. Розглядають питання про обрання усім підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus