USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Вдові загиблого волинського військового вручили посмертний орден чоловіка

7 Жовтня 2022 20:26
Сьогодні вдові загиблого військовослужбовця Віталія Послєдова вручили Орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Про це повідомляє Маневицька громада.

Згідно з Указом Президента України від 20 квітня 2022 року № 265 уродженця села Цміни лейтенанта Віталія Послєдова за особисту відвагу у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та вірність військовій присязі нагороджено посмертно орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Нагороду вдові загиблого героя Марині Федорівні вручили начальник першого відділу Камінь-Каширського РТЦК та СП Олександр Плужнік, Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк та староста села Цміни Олександр Мурашко.

Крім того, очільник громади вручив батькам загиблого героя Наталії Леонтіївні та Олександру Федоровичу Подяку за виховання справжнього офіцера, захисника України.

Віталій Послєдов народився та виріс у багатодітній родині у селі Цміни Маневицької селищної ради. Проходив службу у ЗСУ за контрактом, загинув будучи вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок.

Військовий загинув від рук російських окупантів поблизу населеного пункту Довгеньке Ізюмського району Харківської області.

Поховали Воїна у селі Цміни 18 травня 2022 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus